TERVETULOA TOISIIN MAISEMIIN
2020-08-02_09-43-56
Aasiselfie
2021-01-19_07-35-55

Moikka, mä olen Hanneli

Tämä blogi kertoo retkeilystä, autolomista, historiaa huokuvista pikkukylistä ja upeista luontokohteista eri puolilla Eurooppaa. Reissaan mieluiten roadtrippaamalla, ja rakastan vuoristoa, mutkateitä, keskiaikaisten kylien kapeita kujia ja patikkapolkuja. Ilahdun erityisesti saksalaisista ristikkotaloista, suomalaisista saunoista ja kaikenkokoisista vesiputouksista. Enkä koskaan kieltäydy hyvästä ruuasta ja viinistä.

Viime aikoina blogissa on lisääntynyt myös retkeilyyn liittyvä sisältö, sillä opiskelen eräoppaaksi. Kuljen patikkapoluilla paljon myös yksin, ja olen tykkään yöpyä riippumatossa. Ruoka on retkilläkin tärkeässä osassa ja retkikokkailuja voit seurata minun ja ystävieni yhteisellä instatilillä @100retkireseptia

Hakeudun mieluiten hieman syrjään tunnetuimmista nähtävyyksistä ja niitä ympäröivistä väkijoukoista, enkä viihdy uimarannoilla. Haaveilen matkustavani kaikkiin Euroopan maihin, ja pyrin matkustamaan mahdollisimman paljon sesongin ulkopuolella. Majoitun mieluiten pienissä perheomisteisissa majataloissa ja paikoissa, joissa on erityistä tunnelmaa. Matkoilla kuljetaan niin yksin kuin perheen ja ystävien seurassa.

Mulle parasta matkustamisessa on päästä arjesta toisiin maisemiin. Ja just niitä hetkiä haluan jakaa teille lukijoille.

YHTEYSTIEDOT: hanneli.makinen(@)gmail.com

IG & FB : @toisiinmaisemiin

KIITOS KUN OLET MUKANA!

Site Footer