TERVETULOA TOISIIN MAISEMIIN

Moikka, mä olen Hanneli, 45-vuotias kauan sitten helsinkiläistynyt Satakunnan kasvatti. Matkablogini kertoo autolomista, kaupunkimatkoista, pikkukylistä ja luontokohteista eri puolilla Eurooppaa. Reissaan mieluiten roadtrippaamalla, ja rakastan vuoristoa, mutkateitä, keskiaikaisten kylien kapeita kujia ja helppoja patikkapolkuja. Enkä koskaan kieltäydy hyvästä ruuasta ja viinistä. Ilahdun erityisesti katutaiteesta, saksalaisista ristikkotaloista, itäeurooppalaisesta elämänmenosta ja kaikenkokoisista vesiputouksista.

Viime aikoina blogin on vallannut retkeilyyn liittyvä sisältö, sillä olen täysin hurahtanut. Kuljen patikkapoluilla paljon myös yksin, ja olen uskaltanut yöpymään niin teltassa, laavulla kuin riippumatossa.

Hakeudun mieluiten hieman syrjään tunnetuimmista nähtävyyksistä ja niitä ympäröivistä väkijoukoista, enkä viihdy uimarannoilla. Haaveilen matkustavani kaikkiin Euroopan maihin, ja pyrin matkustamaan mahdollisimman paljon sesongin ulkopuolella. Majoitun mieluiten pienissä perheomisteisissa majataloissa. Matkoilla kuljetaan aviomiehen, teini-ikäisen tyttären, vanhempien ja ystävien seurassa. Nykyään tykkään matkustaa yksinkin. Duunireissaan melko paljon messumiesten matkassa, joten työmatkustuskin teksteissä välillä vilahtaa.

Mulle parasta matkustamisessa on päästä arjesta toisiin maisemiin. Ja just niitä hetkiä haluan jakaa teille lukijoille.

YHTEYSTIEDOT: hanneli.makinen(@)gmail.com

SEURAA SOMESSA @toisiinmaisemiin
Facebook  I  Instagram 

KIITOS KUN OLET MUKANA!

Site Footer