TERVETULOA TOISIIN MAISEMIIN
2020-08-02_09-43-56
Aasiselfie
2021-01-19_07-35-55

Moikka, mä olen Hanneli

Olen 45-vuotias kauan sitten helsinkiläistynyt Satakunnan kasvatti. Matkablogini kertoo autolomista, kaupunkimatkoista, pikkukylistä ja luontokohteista eri puolilla Eurooppaa. Reissaan mieluiten roadtrippaamalla, ja rakastan vuoristoa, mutkateitä, keskiaikaisten kylien kapeita kujia ja patikkapolkuja. Ilahdun erityisesti saksalaisista ristikkotaloista, itäeurooppalaisesta elämänmenosta ja kaikenkokoisista vesiputouksista. Enkä koskaan kieltäydy hyvästä ruuasta ja viinistä.

Viime aikoina blogin on vallannut retkeilyyn liittyvä sisältö, sillä olen täysin hurahtanut. Kuljen patikkapoluilla paljon myös yksin, ja olen uskaltanut yöpymään niin teltassa, laavulla kuin riippumatossa. Nyt ekaa kertaa myös talvella. Ruoka on retkilläkin tärkeässä osassa ja retkikokkailuja voit seurata minun ja ystävieni yhteisellä instatilillä @100retkireseptia

Hakeudun mieluiten hieman syrjään tunnetuimmista nähtävyyksistä ja niitä ympäröivistä väkijoukoista, enkä viihdy uimarannoilla. Haaveilen matkustavani kaikkiin Euroopan maihin, ja pyrin matkustamaan mahdollisimman paljon sesongin ulkopuolella. Majoitun mieluiten pienissä perheomisteisissa majataloissa ja paikoissa, joissa on erityistä tunnelmaa. Matkoilla kuljetaan aviomiehen, teini-ikäisen tyttären, vanhempien ja ystävien seurassa. Nykyään tykkään matkustaa yksinkin.

Mulle parasta matkustamisessa on päästä arjesta toisiin maisemiin. Ja just niitä hetkiä haluan jakaa teille lukijoille.

YHTEYSTIEDOT: hanneli.makinen(@)gmail.com

Toisiinmaisemiin FACEBOOKissa

KIITOS KUN OLET MUKANA!